Održana redovita sjednica OO Mladeži HDZ BiH Vitez

U četvrtak, 29. kolovoza, u prostorijama Općinskog odbora HDZ BiH Vitez održana je druga sjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez.
Nakon usvajanja zapisnika s prve redovite sjednice OO M HDZ BiH Vitez, a sukladno odluci članova Općinskog odbora sa ranije održanih sastanaka u Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez pridodan je član iz Temeljnog ogranka Nadioci, te je na taj način Općinski odbor popunjen sa predstavnicima svih Temeljnih ogranaka iz Viteza.

Nakon toga uslijedila je razmjena mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji, poglavito u odnosu na predstojeće lokalne izbore.
U daljnjem tijeku sjednice izraženo je zadovoljstvo brojem novih, prije svega mladih članova HDZ BiH u Vitezu, a naglašeno je kako se ta znamenka iz dana u dan povećava.
Po iznošenju zaključaka predstavnika Temeljnih ogranaka sa sastanaka u svakom od njih raspravljalo se i mogućim projektima OO M HDZ BiH Vitez, te su donesena i određena idejna rješenja koja bi se trebala s vremenom doraditi, a u skorijoj budućnosti sprovesti u djelo.

Pod devetom točkom dnevnog reda, shodno poslovniku OO M HDZ BiH Vitez, prošireno je i predsjedništvo Mladeži HDZ BiH Vitez. Novi članovi predsjedništva, jednoglasnom odlukom članova Općinskog odbora su Bojana Dimitrijević i Jakov Križanović.

Druga redovita sjednica zaključena je čestitkama dvjema sportskim momčadima koje su prethodnog tjedna s uspjehom nastupale na malonogometnim turnirima u Gustom Grabu i Malom Mošunju.

Share

24. obljetnica stradanja Hrvata u Buhini…

24. obljetnica stradanja Hrvata u Buhinim Kućama

U naselju Buhine Kuće u Vitezu obilježena je obljetnica stradanja Hrvata u Buhinim Kućama 1994. godine.

Read more

I ove godine nastavljena dobrotvorna akc…

I ove godine nastavljena dobrotvorna akcija Mladeži HDZBiH Vitez „Božić za svakoga“

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez tijekom prosinca i siječnja uspješno je realizirao tradicionalnu dobrotvornu akciju „Božić za svakoga“.

Read more

Održan božićni prijam načelnika općine V…

Održan božićni prijam načelnika općine Vitez Bošnjak- Matića

U svečanoj dvorani Općine Vitez u srijedu, 20. prosinca održan je tradicionalni božićni prijam načelnika općine Vitez Tomislava Bošnjak- Matića.

Read more