Održana redovita sjednica OO Mladeži HDZ BiH Vitez

U četvrtak, 29. kolovoza, u prostorijama Općinskog odbora HDZ BiH Vitez održana je druga sjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez.
Nakon usvajanja zapisnika s prve redovite sjednice OO M HDZ BiH Vitez, a sukladno odluci članova Općinskog odbora sa ranije održanih sastanaka u Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez pridodan je član iz Temeljnog ogranka Nadioci, te je na taj način Općinski odbor popunjen sa predstavnicima svih Temeljnih ogranaka iz Viteza.

Nakon toga uslijedila je razmjena mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji, poglavito u odnosu na predstojeće lokalne izbore.
U daljnjem tijeku sjednice izraženo je zadovoljstvo brojem novih, prije svega mladih članova HDZ BiH u Vitezu, a naglašeno je kako se ta znamenka iz dana u dan povećava.
Po iznošenju zaključaka predstavnika Temeljnih ogranaka sa sastanaka u svakom od njih raspravljalo se i mogućim projektima OO M HDZ BiH Vitez, te su donesena i određena idejna rješenja koja bi se trebala s vremenom doraditi, a u skorijoj budućnosti sprovesti u djelo.

Pod devetom točkom dnevnog reda, shodno poslovniku OO M HDZ BiH Vitez, prošireno je i predsjedništvo Mladeži HDZ BiH Vitez. Novi članovi predsjedništva, jednoglasnom odlukom članova Općinskog odbora su Bojana Dimitrijević i Jakov Križanović.

Druga redovita sjednica zaključena je čestitkama dvjema sportskim momčadima koje su prethodnog tjedna s uspjehom nastupale na malonogometnim turnirima u Gustom Grabu i Malom Mošunju.

Share

NAJAVA: U petak u Vukovarskoj ulici trad…

NAJAVA: U petak u Vukovarskoj ulici tradicionalna Večer sjećanja

U petak, 17. studenog 2017. godine u Vukovarskoj ulici u Vitez Mladež HDZ BiH, zajedno sa sugrađanima obilježit će Večer sjećanja u znak spomena na pad grada Vukovara, ali i...

Read more

Poruka zajedništva sa sastanka Općinskog…

Poruka zajedništva sa sastanka Općinskog odbora Vitez i dužnosnika iz ŽO HDZ BiH ŽSB

U ponedjeljak, 13. studenog 2017. godine u novouređenim prostorijama HDZ BiH u Hrvatskom domu u Vitezu održana je sjednica OO HDZ BiH Vitez koja je bila proširena s članovima Predsjedništva...

Read more

Izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez obilježilo …

Izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez obilježilo blagdan Svih svetih

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez, zajedno sa predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata općine Vitez, predstavnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, te...

Read more