Održana redovita sjednica OO Mladeži HDZ BiH Vitez

U četvrtak, 29. kolovoza, u prostorijama Općinskog odbora HDZ BiH Vitez održana je druga sjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez.
Nakon usvajanja zapisnika s prve redovite sjednice OO M HDZ BiH Vitez, a sukladno odluci članova Općinskog odbora sa ranije održanih sastanaka u Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez pridodan je član iz Temeljnog ogranka Nadioci, te je na taj način Općinski odbor popunjen sa predstavnicima svih Temeljnih ogranaka iz Viteza.

Nakon toga uslijedila je razmjena mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji, poglavito u odnosu na predstojeće lokalne izbore.
U daljnjem tijeku sjednice izraženo je zadovoljstvo brojem novih, prije svega mladih članova HDZ BiH u Vitezu, a naglašeno je kako se ta znamenka iz dana u dan povećava.
Po iznošenju zaključaka predstavnika Temeljnih ogranaka sa sastanaka u svakom od njih raspravljalo se i mogućim projektima OO M HDZ BiH Vitez, te su donesena i određena idejna rješenja koja bi se trebala s vremenom doraditi, a u skorijoj budućnosti sprovesti u djelo.

Pod devetom točkom dnevnog reda, shodno poslovniku OO M HDZ BiH Vitez, prošireno je i predsjedništvo Mladeži HDZ BiH Vitez. Novi članovi predsjedništva, jednoglasnom odlukom članova Općinskog odbora su Bojana Dimitrijević i Jakov Križanović.

Druga redovita sjednica zaključena je čestitkama dvjema sportskim momčadima koje su prethodnog tjedna s uspjehom nastupale na malonogometnim turnirima u Gustom Grabu i Malom Mošunju.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more