Održana redovita sjednica OO Mladeži HDZ BiH Vitez

U četvrtak, 29. kolovoza, u prostorijama Općinskog odbora HDZ BiH Vitez održana je druga sjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez.
Nakon usvajanja zapisnika s prve redovite sjednice OO M HDZ BiH Vitez, a sukladno odluci članova Općinskog odbora sa ranije održanih sastanaka u Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez pridodan je član iz Temeljnog ogranka Nadioci, te je na taj način Općinski odbor popunjen sa predstavnicima svih Temeljnih ogranaka iz Viteza.

Nakon toga uslijedila je razmjena mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji, poglavito u odnosu na predstojeće lokalne izbore.
U daljnjem tijeku sjednice izraženo je zadovoljstvo brojem novih, prije svega mladih članova HDZ BiH u Vitezu, a naglašeno je kako se ta znamenka iz dana u dan povećava.
Po iznošenju zaključaka predstavnika Temeljnih ogranaka sa sastanaka u svakom od njih raspravljalo se i mogućim projektima OO M HDZ BiH Vitez, te su donesena i određena idejna rješenja koja bi se trebala s vremenom doraditi, a u skorijoj budućnosti sprovesti u djelo.

Pod devetom točkom dnevnog reda, shodno poslovniku OO M HDZ BiH Vitez, prošireno je i predsjedništvo Mladeži HDZ BiH Vitez. Novi članovi predsjedništva, jednoglasnom odlukom članova Općinskog odbora su Bojana Dimitrijević i Jakov Križanović.

Druga redovita sjednica zaključena je čestitkama dvjema sportskim momčadima koje su prethodnog tjedna s uspjehom nastupale na malonogometnim turnirima u Gustom Grabu i Malom Mošunju.

Share

U Večeriskoj obilježena obljetnica strad…

U Večeriskoj obilježena obljetnica stradanja Hrvata

U ponedjeljak, 09. srpnja 2018. godine, OO HDZ BiH Vitez je zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata općine Vitez položito cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Gornjoj Večeriskoj...

Read more

Kandidati s liste HDZ-a BiH i koalicije …

Kandidati s liste HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a

Na listi HDZ-a BiH i koalicije stranaka HNS-a za Parlament BiH nalazi se ukupno 55 kandidata. ZDŽ i SBŽ daju 11 kandidata za ovu listu, PŽ, TŽ i Distrikt Brčko...

Read more

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Politič…

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Političke akademije HDZ-a BiH

U prekrasnom ambijentu hotela Sveti Križ na Čivou, od 01. do 03. lipnja održana je  ljetna škola za polaznike VII. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.  Osim redovitih predavanja tijekom cijele...

Read more