Održana redovita sjednica OO Mladeži HDZ BiH Vitez

U četvrtak, 29. kolovoza, u prostorijama Općinskog odbora HDZ BiH Vitez održana je druga sjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez.
Nakon usvajanja zapisnika s prve redovite sjednice OO M HDZ BiH Vitez, a sukladno odluci članova Općinskog odbora sa ranije održanih sastanaka u Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Vitez pridodan je član iz Temeljnog ogranka Nadioci, te je na taj način Općinski odbor popunjen sa predstavnicima svih Temeljnih ogranaka iz Viteza.

Nakon toga uslijedila je razmjena mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji, poglavito u odnosu na predstojeće lokalne izbore.
U daljnjem tijeku sjednice izraženo je zadovoljstvo brojem novih, prije svega mladih članova HDZ BiH u Vitezu, a naglašeno je kako se ta znamenka iz dana u dan povećava.
Po iznošenju zaključaka predstavnika Temeljnih ogranaka sa sastanaka u svakom od njih raspravljalo se i mogućim projektima OO M HDZ BiH Vitez, te su donesena i određena idejna rješenja koja bi se trebala s vremenom doraditi, a u skorijoj budućnosti sprovesti u djelo.

Pod devetom točkom dnevnog reda, shodno poslovniku OO M HDZ BiH Vitez, prošireno je i predsjedništvo Mladeži HDZ BiH Vitez. Novi članovi predsjedništva, jednoglasnom odlukom članova Općinskog odbora su Bojana Dimitrijević i Jakov Križanović.

Druga redovita sjednica zaključena je čestitkama dvjema sportskim momčadima koje su prethodnog tjedna s uspjehom nastupale na malonogometnim turnirima u Gustom Grabu i Malom Mošunju.

Share

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina o…

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina od utemeljenja HDZ BiH

U ozračju blagdana svetoga Juraja, zaštitnika viteške župe 23. travnja 2018. godine proslavljena je i 28. obljetnica utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Vitezu.

Read more

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata položilo je cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Donjoj Večeriskoj za...

Read more

Održana edukacija Javni nastupi u organi…

Održana edukacija Javni nastupi u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez

Nakon zaprimljenih prijava za edukaciju „Javni nastupi“ u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez održan je i prvi modul edukacije.

Read more