HDZ BiH Vitez na Facebooku

Nakon 22 godine postojanja stranke HDZ BiH u Vitezu, prvi put ova stranka se odlučila pridružiti nekoj društvenoj mreži.

"Znamo da su mnogi naši glasači već odavno na ovoj društvenoj mreži, stoga je službena Facebook stranica HDZ–a BiH pokrenuta da bi se s glasačima moglo komunicirati brže i jednostavnije. Naša Mladež je već ranije napravila profila na Facebook-u, a sada ćemo i kroz Fan page pokušati uspostaviti komunikaciju s našim biračima", stoji između ostalog u priopćenju OO HDZ BIH Vitez.

Iz OO HDZ BIH VItez naglasili su kako ova stranka svakodnevno bilježi porast članova, posebno mladih te da im je želja na ovaj način pristupiti i mlađoj populaciji te komunicirati "jezikom mladih ljudi".

"Mišljenje i glas onih ljudi koji svake četiri godine biraju načelnika općine Vitez, kao i općinske vijećnike je od izuzetne važnosti za napredak i razvoj općine Vitez, stoga smatramo kako je svaki vid komunikacije između vladajuće stranke i svih glasača od izuzetne važnosti", navodi se u priopćenju za javnost.

Facebook fan page OO HDZ BIH Vitez možete posjetiti OVDJE.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more