Sastanak predsjedništava HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez

Predsjedništva općinskih odbora HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez u uredu OO HDZ BiH Vitez održala su zajednički sastanak.

 

Nakon uvodnih riječi dva predsjednika, Marjanovića i Topalovića, te osvrta na stanje u Općini koje je nazočnima prezentirao načelnik Bošnjak- Matić razgovarano je o ključnim problemima, izazovima i projektima koji se nalaze pred općinom Vitez, ali i načinima osnaživanja međusobne suradnje jedine dvije stranke s hrvatskim predznakom koje participiraju u Općinskom vijeću Viteza.

„Stranačka suradnja koja se manifestirala na Lokalnim izborima 2016. u Vitezu godine mora se nastaviti i u razdoblju koje je ispred nas“ jedna je od ključnih poruka ovoga sastanka, uz dodatak kako zajedništvo i okupljanje mora biti temelj djelovanja hrvatskih političkih opcija. 

Share

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavč…

Obilježena obljetnica smrti Josipa Plavčića

Prije 24 godine, u završnim borbama oslobađanja naselja Buhine Kuće u općini Vitez, teško je ranjen zapovjednik III satnije, I bojne Viteške brigade HVO-a, Josip Plavčić Đokac. Dan poslije, 15....

Read more

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čov…

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Čović održao radni sastanak s OO HDZ BiH Vitez

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, te Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović u srijedu, 14. veljače 2018. godine boravio je u radnom...

Read more

Predsjednici temeljnih ogranaka na sasta…

Predsjednici temeljnih ogranaka na sastanku s predsjednikom Marjanovićem

U četvrtak, 8. veljače 2018. godine predsjednik OO HDZ BiH Boris Marjanović sa suradnicima održao je redoviti radni sastanak s predsjednicima temeljnih ogranaka OO HDZ BiH Vitez.

Read more