Sastanak predsjedništava HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez

Predsjedništva općinskih odbora HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez u uredu OO HDZ BiH Vitez održala su zajednički sastanak.

 

Nakon uvodnih riječi dva predsjednika, Marjanovića i Topalovića, te osvrta na stanje u Općini koje je nazočnima prezentirao načelnik Bošnjak- Matić razgovarano je o ključnim problemima, izazovima i projektima koji se nalaze pred općinom Vitez, ali i načinima osnaživanja međusobne suradnje jedine dvije stranke s hrvatskim predznakom koje participiraju u Općinskom vijeću Viteza.

„Stranačka suradnja koja se manifestirala na Lokalnim izborima 2016. u Vitezu godine mora se nastaviti i u razdoblju koje je ispred nas“ jedna je od ključnih poruka ovoga sastanka, uz dodatak kako zajedništvo i okupljanje mora biti temelj djelovanja hrvatskih političkih opcija. 

Share

U Vitezu održane Sportske igre Mladeži H…

U Vitezu održane Sportske igre Mladeži HDZ BiH ŽSB

Na Sportsko- rekreacijskom centru „Romari“ u Vitezu u subotu 23. rujna 2017. godine održane su 6. Sportske igre Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna. Na ovogodišnjim igrama okupilo se više od...

Read more

Obilježena obljetnica utemeljenja Vitešk…

Obilježena obljetnica utemeljenja Viteške brigade HVO

Svečano, dostojanstveno i skromno predstavnici udruga dragovoljaca i veterana domovinskoga rata Viteza udruženo sa zapovjednicima bojni i satnija, te zapovjedništva, u nedjelju su obilježili dvadeset i šestu obljetnicu utemeljenja Viteške...

Read more

Predsjedništvo OO HDZ BiH Vitez održalo …

Predsjedništvo OO HDZ BiH Vitez održalo sjednicu s Klubom vijećnika

Predsjedništvo Općinskog odbora HDZ BiH Vitez održalo je ovoga tjedna sjednicu koja je bila proširena s članovima Kluba vijećnika, te ravnateljima JU Gradska knjižnica i Dječji vrtić.

Read more