Sastanak predsjedništava HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez

Predsjedništva općinskih odbora HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez u uredu OO HDZ BiH Vitez održala su zajednički sastanak.

 

Nakon uvodnih riječi dva predsjednika, Marjanovića i Topalovića, te osvrta na stanje u Općini koje je nazočnima prezentirao načelnik Bošnjak- Matić razgovarano je o ključnim problemima, izazovima i projektima koji se nalaze pred općinom Vitez, ali i načinima osnaživanja međusobne suradnje jedine dvije stranke s hrvatskim predznakom koje participiraju u Općinskom vijeću Viteza.

„Stranačka suradnja koja se manifestirala na Lokalnim izborima 2016. u Vitezu godine mora se nastaviti i u razdoblju koje je ispred nas“ jedna je od ključnih poruka ovoga sastanka, uz dodatak kako zajedništvo i okupljanje mora biti temelj djelovanja hrvatskih političkih opcija. 

Share

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata položilo je cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Donjoj Večeriskoj za...

Read more

Održana edukacija Javni nastupi u organi…

Održana edukacija Javni nastupi u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez

Nakon zaprimljenih prijava za edukaciju „Javni nastupi“ u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez održan je i prvi modul edukacije.

Read more

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali r…

Članovi Mladeži HDZ BiH Vitez darivali ruže povodom 8. ožujka

Članovi općinske organizacije Mladeži HDZ BiH Vitez i ove, kao i prethodnih godina povodom Međunarodnog dana žena koji se obilježava 8. ožujka darivali su sugrađanke ružama.

Read more