Sastanak predsjedništava HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez

Predsjedništva općinskih odbora HDZ BiH Vitez i HDZ 1990 Vitez u uredu OO HDZ BiH Vitez održala su zajednički sastanak.

 

Nakon uvodnih riječi dva predsjednika, Marjanovića i Topalovića, te osvrta na stanje u Općini koje je nazočnima prezentirao načelnik Bošnjak- Matić razgovarano je o ključnim problemima, izazovima i projektima koji se nalaze pred općinom Vitez, ali i načinima osnaživanja međusobne suradnje jedine dvije stranke s hrvatskim predznakom koje participiraju u Općinskom vijeću Viteza.

„Stranačka suradnja koja se manifestirala na Lokalnim izborima 2016. u Vitezu godine mora se nastaviti i u razdoblju koje je ispred nas“ jedna je od ključnih poruka ovoga sastanka, uz dodatak kako zajedništvo i okupljanje mora biti temelj djelovanja hrvatskih političkih opcija. 

Share

Članica Mladeži HDZ BiH sudjelovala na P…

Članica Mladeži HDZ BiH sudjelovala na Političkoj akademiji Boris Divković

U Franjevačkom samostanu sv. Bonaventure u Visokom u organizaciji Fondacije Boris Divković je održana Politička akademija na kojoj je, između ostalog sudjelovala Marina Alilović, članica Mladeži OO HDZ BiH Vitez.

Read more

NAJAVA: U petak u Vukovarskoj ulici trad…

NAJAVA: U petak u Vukovarskoj ulici tradicionalna Večer sjećanja

U petak, 17. studenog 2017. godine u Vukovarskoj ulici u Vitez Mladež HDZ BiH, zajedno sa sugrađanima obilježit će Večer sjećanja u znak spomena na pad grada Vukovara, ali i...

Read more

Poruka zajedništva sa sastanka Općinskog…

Poruka zajedništva sa sastanka Općinskog odbora Vitez i dužnosnika iz ŽO HDZ BiH ŽSB

U ponedjeljak, 13. studenog 2017. godine u novouređenim prostorijama HDZ BiH u Hrvatskom domu u Vitezu održana je sjednica OO HDZ BiH Vitez koja je bila proširena s članovima Predsjedništva...

Read more