U Vitezu održane Sportske igre Mladeži HDZ BiH ŽSB

Na Sportsko- rekreacijskom centru „Romari“ u Vitezu u subotu 23. rujna 2017. godine održane su 6. Sportske igre Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Na ovogodišnjim igrama okupilo se više od 250 mladih s područja Županije, ali i iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine, obzirom da je toga dana u Vitezu održana sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH.

 

Igre je svečano otvorila ministrica obrazovanja, kulture, znanosti i sporta u Vladi Županije Središnja Bosna Katica Čerkez. Tijekom otvaranja igara nazočne je prigodnim riječima pozdravio i predsjednik F BiH i dopredsjednik HDZ BiH Marinko Čavara, a igre su tijekom dana posjetili i drugi dužnosnici Stranke, između ostalih, ministrica obrane i predsjednica ZŽ HDZ BiH KKK Marina Pendeš, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović, te predsjednik OO HDZ BiH Vitez i zastupnik u Parlamentu F BiH Boris Marjanović.

Cjelodnevno druženje, zabava, i sportska nadmetanja okončana su dodjelom priznanja za najuspješnije općinske odbore i pojedince, a ovogodišnji ukupni pobjednik Sportskih igara Mladeži HDZ BiH ŽSB je Općinski odbor Vitez. Drugo mjesto pripalo je Općinskom odboru Busovača, a treće Novom Travniku.

Sportaši Viteza bili su najuspješniji u tenisu, stolnom tenisu i košarci, dok su osvojili treće mjesto u nogometu i odbojci. Nagrade za prva mjesta uručio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, za drugoplasirane tajnik ŽO HDZ BiH Bojan Domić, a za trećeplasirane dopredsjednik Mladeži HDZ BiH Jakov Križanović.

„U prvom planu ovogodišnjih Sportskih igara svakako je bilo druženje, jačanje naših međusobnih odnosa s ciljem kvalitetnijeg i predanijeg rada u onome što nas kao Mladež HDZ BiH očekuje u razdoblju pred nama, no svakako da nam je drago zbog osvojenog prvog mjesta u jakoj konkurenciji. Kao predstavnika Viteza, domaćina igara, veseli me dobra atmosfera tijekom cijelog dana, jer smo dali sve od sebe, da zajedno s kolegama iz Županijskog odbora kvalitetno realiziramo naše igre“, kazao je nakon igara Ranko Križanović, član OO M HDZ BiH Vitez, jedan od najboljih sportaša Županije.

OO M HDZ BiH Vitez

 

Share

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Politič…

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Političke akademije HDZ-a BiH

U prekrasnom ambijentu hotela Sveti Križ na Čivou, od 01. do 03. lipnja održana je  ljetna škola za polaznike VII. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.  Osim redovitih predavanja tijekom cijele...

Read more

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina o…

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina od utemeljenja HDZ BiH

U ozračju blagdana svetoga Juraja, zaštitnika viteške župe 23. travnja 2018. godine proslavljena je i 28. obljetnica utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Vitezu.

Read more

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata položilo je cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Donjoj Večeriskoj za...

Read more