U Vitezu održane Sportske igre Mladeži HDZ BiH ŽSB

Na Sportsko- rekreacijskom centru „Romari“ u Vitezu u subotu 23. rujna 2017. godine održane su 6. Sportske igre Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Na ovogodišnjim igrama okupilo se više od 250 mladih s područja Županije, ali i iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine, obzirom da je toga dana u Vitezu održana sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH.

 

Igre je svečano otvorila ministrica obrazovanja, kulture, znanosti i sporta u Vladi Županije Središnja Bosna Katica Čerkez. Tijekom otvaranja igara nazočne je prigodnim riječima pozdravio i predsjednik F BiH i dopredsjednik HDZ BiH Marinko Čavara, a igre su tijekom dana posjetili i drugi dužnosnici Stranke, između ostalih, ministrica obrane i predsjednica ZŽ HDZ BiH KKK Marina Pendeš, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović, te predsjednik OO HDZ BiH Vitez i zastupnik u Parlamentu F BiH Boris Marjanović.

Cjelodnevno druženje, zabava, i sportska nadmetanja okončana su dodjelom priznanja za najuspješnije općinske odbore i pojedince, a ovogodišnji ukupni pobjednik Sportskih igara Mladeži HDZ BiH ŽSB je Općinski odbor Vitez. Drugo mjesto pripalo je Općinskom odboru Busovača, a treće Novom Travniku.

Sportaši Viteza bili su najuspješniji u tenisu, stolnom tenisu i košarci, dok su osvojili treće mjesto u nogometu i odbojci. Nagrade za prva mjesta uručio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić, za drugoplasirane tajnik ŽO HDZ BiH Bojan Domić, a za trećeplasirane dopredsjednik Mladeži HDZ BiH Jakov Križanović.

„U prvom planu ovogodišnjih Sportskih igara svakako je bilo druženje, jačanje naših međusobnih odnosa s ciljem kvalitetnijeg i predanijeg rada u onome što nas kao Mladež HDZ BiH očekuje u razdoblju pred nama, no svakako da nam je drago zbog osvojenog prvog mjesta u jakoj konkurenciji. Kao predstavnika Viteza, domaćina igara, veseli me dobra atmosfera tijekom cijelog dana, jer smo dali sve od sebe, da zajedno s kolegama iz Županijskog odbora kvalitetno realiziramo naše igre“, kazao je nakon igara Ranko Križanović, član OO M HDZ BiH Vitez, jedan od najboljih sportaša Županije.

OO M HDZ BiH Vitez

 

Share

NAJAVA: U petak u Vukovarskoj ulici trad…

NAJAVA: U petak u Vukovarskoj ulici tradicionalna Večer sjećanja

U petak, 17. studenog 2017. godine u Vukovarskoj ulici u Vitez Mladež HDZ BiH, zajedno sa sugrađanima obilježit će Večer sjećanja u znak spomena na pad grada Vukovara, ali i...

Read more

Poruka zajedništva sa sastanka Općinskog…

Poruka zajedništva sa sastanka Općinskog odbora Vitez i dužnosnika iz ŽO HDZ BiH ŽSB

U ponedjeljak, 13. studenog 2017. godine u novouređenim prostorijama HDZ BiH u Hrvatskom domu u Vitezu održana je sjednica OO HDZ BiH Vitez koja je bila proširena s članovima Predsjedništva...

Read more

Izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez obilježilo …

Izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez obilježilo blagdan Svih svetih

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez, zajedno sa predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata općine Vitez, predstavnicima Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH, te...

Read more