Održan božićni prijam načelnika općine Vitez Bošnjak- Matića

U svečanoj dvorani Općine Vitez u srijedu, 20. prosinca održan je tradicionalni božićni prijam načelnika općine Vitez Tomislava Bošnjak- Matića.

Prijamu su nazočili brojni gosti, predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti, gosti iz sfere gospodarstva, kulture, sporta i vjerskog života općine Vitez. Prijamu su nazočili ministrica obrane BiH i članica Predsjedništva HDZ BiH Marina Pendeš i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta F BiH i predsjednik OO HDZ BIH Vitez Boris Marjanović.

 U svome obraćanju nazočnima načelnik Vitez Bošnjak- Matić iskoristio je trenutak, konac 2017. godine, te ukratko kazao što je Općina uradila protekle godine. Izrazio je zadovoljstvo urađenim, te pripremljenim planovima za narednu godinu i pozvao okupljene na zajedništvo i sinergiju s ciljem osiguravanja boljih uvjeta života za stanovnike Viteza. Također, uputio je blagdanske čestitke svim pripadnicima katoličke vjere u povodu Božića, a svima zajedno sve najbolje u 2018. godini.

Nazočne je pozdravio i predsjedatelj OV Vitez Hidajte Sivro, koji se pridružio čestitkama i najboljim željama povodom nastupajućih blagdana.

U glazbenom dijelu večeri nastupili su Viteški akordi, glazbeni sastav HKD „Napredak“ iz Viteza i glazbenik Ivan Pavlović. 

 

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more