Općinski odbor HDZ BiH Vitez definirao plan rada za 2018. godinu

U srijedu, 31. siječnja 2018. godine Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez održao je 24. redovitu sjednicu.

 

Članovi Općinskog odbora raspravljali su o Izvješću o radu OO HDZ BIH Vitez za 2017. godinu, te se složili kako su zacrtani planovi za prošlu godinu u visokom stupnju realizirani. Posebno je naglašena i činjenica kako je protekle godine u HDZ BiH u Vitezu učlanjeno 74 osobe, koje su sinoć jednoglasnom odlukom i potvrđene kao novi članovi. Također, nazočni su dali potporu i redovitom Izvješću o financijskom poslovanju Općinskog odbora, te usvojili i Plan rada OO HDZ BiH Vitez za 2018. godinu.

Na sjednici je bilo riječi o aktivnostima u Općini Vitez, a posebno su istaknute aktivnosti na usvajanju općinskog proračuna, te planova rada načelnika Općine i službi Općine Vitez.

Share

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina o…

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina od utemeljenja HDZ BiH

U ozračju blagdana svetoga Juraja, zaštitnika viteške župe 23. travnja 2018. godine proslavljena je i 28. obljetnica utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Vitezu.

Read more

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata položilo je cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Donjoj Večeriskoj za...

Read more

Održana edukacija Javni nastupi u organi…

Održana edukacija Javni nastupi u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez

Nakon zaprimljenih prijava za edukaciju „Javni nastupi“ u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez održan je i prvi modul edukacije.

Read more