Održana edukacija Javni nastupi u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez

Nakon zaprimljenih prijava za edukaciju „Javni nastupi“ u organizaciji Mladeži HDZ BiH Vitez održan je i prvi modul edukacije.

 

Edukaciju predvodi članica Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH, magistrica odnosa s javnošću Dajana Maros, svestrana Vitežanka, javnosti poznata i u uspješnoj ulozi fitness trenerice. Uoči početka edukacije nazočnima se u ime predsjednika OO M HDZ BiH Vitez obratio dopredsjednik Stjepan Alilović, kazavši više o razlozima organizacije ove radionice, te o planovima Odbora za naredno razdoblje.

Tijekom prvoga modula govorilo se općenito o odnosima s javnošću, važnosti kvalitetnih prezentacija, kao i temeljnim tehnikma u ovladavanju dobrim retoričarskim sposobnostima. Interaktivno predavanje okončano je zanimljivim primjerima iz prakse, a koordinatorica edukacije najavila je i održavanje drugoga modula, te određenih praktičnih vježbi za svakoga polaznika, među kojima ima članova OO M HDZ BiH Vitez, ali i viteških srednjoškolaca koji su istaknuli zanimanje za ovu temu.

Share

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Politič…

Šarić i Magerl na ljetnjoj školi Političke akademije HDZ-a BiH

U prekrasnom ambijentu hotela Sveti Križ na Čivou, od 01. do 03. lipnja održana je  ljetna škola za polaznike VII. generacije Političke akademije HDZ-a BiH.  Osim redovitih predavanja tijekom cijele...

Read more

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina o…

U Vitezu svečano obilježeno 28. godina od utemeljenja HDZ BiH

U ozračju blagdana svetoga Juraja, zaštitnika viteške župe 23. travnja 2018. godine proslavljena je i 28. obljetnica utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Vitezu.

Read more

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

Sjećanje na poginule iz Donje Večeriske

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine izaslanstvo OO HDZ BiH Vitez zajedno sa udrugama proisteklim iz Domovinskog rata položilo je cvijeće i svijeće na spomen obilježju u Donjoj Večeriskoj za...

Read more