Izborni stožer HDZ BiH Vitez održao sastanak

Izborni stožer HDZ BiH Vitez održao je drugi redoviti sastanak na kojemu je razgovarano o pripremama za Opće izbore u BiH.

 

S time u vezi, predsjednik Marjanović nazočne je upoznao o dosadašnjim aktivnostima u svezi priprema za Opće izbore kada su u pitanju svi organizacijski detalji. Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima te naglašena nužnost intenziviranja rada na terenu te komunikacije s biračima kako bi isti bili upoznati s radom dužnosnika HDZ BiH u proteklom vremenu, kao i stranačkim programom za nastupajuće izbore.

Ministrica Pendeš, koja je članica Predsjedništva HDZ BiH govorila je o aktivnostima središnjice HDZ BiH, dok je načelnik Bošnjak-Matić govorio o aktualnom stanju na području Općine.

Nazočni su istaknuli kontinuiranu i apsolutnu potporu dr. Čoviću i kandidatima s liste koju predvodi HDZ BiH.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more