HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

 

Naglašeno je kako HDZ BiH poziva sve što hrvatski diše na zajedništo, na predani rad kako bi Hrvati ostali politički narod i oduprijeli se pokušajima nestanka s političke scene i time uskraćivanja prava na odlučivanje o vlastitoj sudbini. S time u vezi naglašena je puna potpora dr. Draganu Čoviću, kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Kandidate za sve razine vlasti iz Viteza, kao i rad OO HDZ BiH Vitez predstavio je predsednik Općinskog odbora i kandidat za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH Boris Marjanović. Marjanović je također istaknuo brojne potpore federalnih institucija usmjerenih u Vitez.

O radu Sabora ŽSB te planovima rada u narednom mandatnom razdoblju govorili su kandidati na županijskog listi Dajana Maros, Marijo Bošnjak-Matić, Ljiljana Pranjković-Kovač, Anto Frljić i Ivan Sajević. Kazano je kako je upravo zaslugom zastupnika i ministara iz reda HDZ BiH Županija Središnja Bosna najsigurnija Županija, koja je u 4 protegle godine generirala 4000 novih radnih mjesta.

Na državnoj listi iz Viteza je aktualna ministrica obrane BiH, članica Predsjedništva HDZ BiH i predsjednica ZŽ HDZ BiH KKK Marina Pendeš. Pendeš je naglasila snažnu ulogu HDZ BiH u procesu europskih i euroatlantskih integracija, kao i sve druge vrijedne rezultate i inicijative hrvatskih dužnosnika na razini BiH, a posebno odluku da se novci dobiveni naplatom klirinškog duga prebace Federaciji BiH za izgradnju brzih cesta i brze ceste Lašva-Vitez-Nević Polje.

Naredni skup održat će se u Jardolu i to u srijedu, 19.rujna na nogometnom stadionu s početkom u 19.00.

Share

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandida…

HDZ BiH krenuo s predstavljanjem kandidata u Vitezu

HDZ BIH u Vitezu zajedno s koalicijskim partnerima u Vitezu predstavio je kandidate za sve razine vlasti u temeljnim ograncima Nadioci i Šantići.

Read more

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama …

Posjet OŠ "Bila" i lokacijama gdje su pripadnici OS BiH izvodili inženjerijske radove u Vitezu

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš u srijedu, 12. rujna 2018. godine na poziv ravnatelja Vinka Bošnjaka posjetila je Osnovnu školu „Bila“ u Vitezu, a zatim i lokacije na kojima su...

Read more

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru …

Sajević najaktivniji zastupnik u Saboru ŽSB u protekle četiri godine

Tijekom protekle četiri godine prema podacima Centra civilnih inicijativa (CCI), Ivan Sajević iz Viteza, zastupnik HDZ-a BIH u Saboru SBŽ-a, najaktivniji je zastupnik u ovom najvišem zakonodavnom tijelu u središnjoj...

Read more