Boris Marjanović i HKD Napredak Vitez

Kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović posjetio je Hrvatsko kulturno društvo Napredak podružnica Vitez gdje se sastao s predsjednicom društva Gordanom Mišković i član UO Zoranom Kupreškićem.

Marjanović je, uz čestitke novoj predsjednici Mišković, iznio programsku platformu za Lokalne izbore i naglasio kako potpora kulturnim društvima zauzima značajan dio programa HDZ-a BiH za narednom razdoblje. Posebno je pohvalio vitešku podružnicu Napretka koja je svijetli primjer kako se na volonterskom principu daje doprinos društvenom sadržaju Viteza i na taj način obogaćuje scena. Isto tako, Marjanović je pohvalio rad svih sekcija koje rado prati kao i radove na uređenju same zgrade Napretka, a posebno projekt rekonstrukcije potkrovlja čemu i lokalna politika daje doprinos.

Mišković i Kupreškić Marjanovića su izvijestili o svim aspektima rada HKD Napredak u Vitez te očekivanjima kada je u pitanju nastavak suradnje s lokalnom vlasti. Također, zahvalili su na posjetu i dosadašnjoj suradnji te poželjeli Marjanoviću sreću na Lokalnim izborima.