Boris Marjanović sa mještanima Starog Viteza o planovima za naredno razdoblje

Kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović nazočio je u srijedu, 21.10.2020. godine radnom sastanku s mještanima Starog Viteza, a sve u organizaciji IO TO HDZ BiH Stari Vitez gdje su domaćini bili kandidat za Općinsko vijeće iz ovoga naselja na listi HDZ BiH Nikola Bajo (broj 22) i predsjednica temeljnog ogranka Bojana Dimitrijević.

Sastanku je nazočio te predstavio ukupnu listu HDZ-a BiH i koalicijskih partnera Ranko Križanović koji je ponovno nositelj kandidacijske liste. Govoreći o liste istaknuo je kako se na njoj nalaze predstavnici svih mjesnih zajednica te da Vitežani uistinu imaju veliki izbor kvalitetnih kadrova svih profesionalnih usmjerenja.

Na sastanku su istaknuti urađeni važni projekti za ovo naselje, a naglašeno je asfaltiranje Zekića puta i rekonstrukcija javne rasvjete s uvođenjem LED tehnologije.

Boris Marjanović je nakon predstavljanja programa kazao kako je svjestan i drugih važnih pitanja za Stari Vitez, a osobito izgradnje nogostupa od Vonkovog mosta prema Poslovnom centru. Kazao je kako će u narednom mandatnom razdoblju zbog izgradnje novih prometnica doći do rasterećenja Lašvanske ulice i Starog Viteza, no da je svakako važno izgraditi nogostup zbog sigurnosti svih koji sudjeluju u prometu. Također, razgovaralo se i o drugim projektima te cjelokupnom radu općinske uprave, a nazočni su na koncu jednoglasno izrazili očekivanje da će novi načelnik Viteza biti predsjednik Marjanović.