Centar jedinstveno za HDZ BiH i Borisa Marjanovića

Na koncu izborne kampanje, koja je vođena u posebnim uvjetima kandidati HDZ-a BiH predstavljeni u centru Viteza, na prikladnom skupu u dvorani Hrvatskoga doma gdje su domaćini bili kandidati iz centra Viteza, Ranko Križanović (1), Oliver Grebenar (3), Darija Čuturić (5), Adrijana Peša (11), Anja Stipinović (21), Siniša Mirković (25) i Stjepan Alilović (30).

Na skupu je istaknuto kako je ovaj saziv OO HDZ BiH Vitez i lokalne uprave vratio fokus lokalne političke vlasti u Vitez, u centar grada, ne zanemarujući niti jedan kutak Viteza. Izgrađen je most preko rijeke Lašve, obnovljeni parkovi iza Konzuma, kod knjižnice, kod autobusnog kolodvora, rekonstruiran Dječji vrtić i Srednja škola, nekoliko stambenih zgrada dobilo novu fasadu, a u potpunosti renoviran Dom zdravlja. Uređeno je nekoliko parkinga, obnovljen dio rasvjetne, vodovodne i kanalizacijske mreže.

“Ti projekti će se nastaviti, želimo urediti do kraja Hrvatski dom, ostale zgrade, parkove i trgove, Vitez to zaslužuje”, kazao je tijekom sastanka Boris Marjanović uz odobravanje nazočnih koji su jednoglasni:

Boris Marjanović je budući načelnik Viteza, a HDZ BiH će ostati vodeća snaga jer samo tako osiguravamo razvoj Viteza, svih mjesnih zajednica i centra grada!