Kandidati HDZ-a BiH u Mošunju: Završiti započete projekte na korist stanovnika ove zajednice

Kandidati HDZ-a BiH predvođeni kandidatom za načelnika općine Vitez Borisom Marjanovićem održali su radni sastanak u Hrvatskom domu u Mošunju za mještane ovoga naseljenog mjesta i naselja Bila.

Kandidacijsku listu za Općinsko vijeće predstavio je njen nositelj Ranko Križanović, a na listi se nalaze i domaćini ovog sastanka, Mošunjani, Gordana Grebenar na broju osam (8), Ana Kurevija na broju dvadeset i šest (26) te Srećko Petrović kao dvadeset i deveti (29) na listi. Na listi je i Bojan Lovrenović s brojem devetnaest (19) u ime Bile.

Imajući u vidi kako je Lovrenović zadobio teže povrede u nezgodi na poslu sa skupa su mu upućene posebne riječi potpore i želje za ozdravljenjem.

Boris Marjanović je istaknuo značajne urađene stvari u Mošunju, a radi se prije svega o realiziranim projektima na polju javne rasvjete i putne infrastrukture. Uvedena je LED rasvjeta, rekonstruiran veći dio središnjeg puta kroz naselje i put od kuće Ive Gudelja do Ive Šapine. U tijeku su radovi na putu od ulaza u Kalvariju prema Klancu. Marjanović je govorio i o planiranim projektima za naredno razdoblje uz obećanje kako će znati prepoznati interese Mošunja i Bile kao velikih i značajnih naselja u Vitezu jer je jedna od okosnica programa za naredni mandat ravnomjeran razvoj svih mjesnih zajednica Viteza.