Kruščica će podržati HDZ BiH i Borisa Marjanovića!

Koalicijska lista za Općinsko vijeće na čelu s nositeljem liste Rankom Križanovićem te zajednički kandidat stranaka HNS-a za načelnika općine Vitez Boris Marjanović predstavljeni su biračima Kruščice na radnom sastanku kojeg su organizirale kandidatkinje iz ovoga naselja na listi HDZ-a BiH Vanja Papić na broju šesnaest (16) i Maja Biletić s brojem dvadeset i tri (23).

Marjanović je na sastanku kazao kako je općinska administracija na čelu s načelnikom iz reda HDZ BiH realizirala niz projekata u Kruščici i zaseocima, a istaknuo je uvođenje rasvjete u Botićima, Barešinim kućama i Bobašima te posljednji projekt vrijedan 45 000 KM, a riječ je o asfaltiranju dionice puta od Botića kuća do Kajge. Naveo je realizirane radove na uređenju korita rijeke Kruščica, uređenju mjesnog katoličkog groblja te druge aktivnosti koje je lokalna politika podržala.

Na sastanku su se predstavile i kandidatkinje iz ovoga ogranka Vanja Papić i Maja Biletić uz poziv nazočnima da iziđu na izbore i podrže kandidate HDZ-a BiH.

Sudionci radnog sastanka i predsjednica ogranka HDZ BiH Kruščica Ivana Rajić-Mišković složni su oko jedne činjenice: Kruščica će i ovoga puta podržati kandidate koji dolaze iz HDZ-a BiH te Borisa Marjanovića, našeg novog načelnika!