Matični ogranak Borisa Marjanovića: Rijeka je uvijek uz HDZ, tako će biti i ovoga puta

U prostorijama Mjesne zajednice Rijeka u petak, 30. listopada održan je novi radni sastanak uz poštivanje epidemioloških mjera gdje su domaćini bili kandidati s liste HDZ BiH i koalicijskih partnera za lokalne izbore i to: Karlo Grabovac na broju sedam (7), Vlado Grabovac iz HSS-a na broju deset (10) i Stipo Lujić na broju dvadeset i sedam (27).

Poseban domaćin skupa bio je predsjednik HDZ-a BiH Vitez i budući načelnik općine Vitez Boris Marjanović koji potiče upravo iz ovoga ogranka i član je TO Rijeka. Marjanović je kazao kako je Rijeka utvrda HDZ-a BiH koja je uvijek davala snažnu potporu HDZ-u BiH na svim izborima te je odao priznanje svim lokalnim stranačkim djelatnicima koji godina vode ovaj ogranak. Marjanović je pobrojao sve važne projekte za ovaj dio Viteza.

Kandidacijsku listu za Općinsko vijeće prezentirao je nositelj liste Ranko Križanović s posebnim naglaskom na osobe koje dolaze iz TO Rijeka.

Na sastanku su se mogle čuti riječi pune potpore i očekivanja kako će novi načelnik Viteza biti upravo Marjanović jer Rijeka je uvijek, a to će tako biti i ovoga puta, uz svoje ljude,, narod i svoj HDZ!