Na radnom sastanku u Šantićima predstavljeni programi i kandidati HDZ-a BiH

Nakon dana pauze kada je održan radni sastanak s poslodavcima s Poslovnog centra 96 i 96-II kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović posjetio je Šantiće te su time nastavljene posjete temeljnim ograncima. Domaćin radnog sastanka bio kandidata iz ovoga naselja na listi HDZ-a BiH i koalicijskih partnera Danijel Vrebac.

Vrebac se inače nalazi na rednom broju dvadeset (20), a nazočne sumještane pozvao je na izlazak na izbore i potporu Marjanoviću jer je to osoba koja razumije lokalnu problematiku i spreman je pomoći razvoju svakog dijela Viteza, pa tako i Šantića.

Marjanović je naglasio dosad urađene projekte iz oblasti putne infrastrukture i rekonstrukcije i širenja javne rasvjete u Šantićima te obećao da će u narednom razdoblju znati prepoznati potrebe Šantićana jer HDZ BiH u svome programu na poseban način prepoznaje potrebu ujednačenog razvoja svake mjesne zajednice.

Tijekom radnog dijela sastanka nazočni su s Marjanovićem, i ministrom Matićem koji je nazočio sastanku razgovarali i o drugim aspektima rada lokalne administracije te naglasili važnost nastavka kvalitetne komunikacije mještana Viteza i lokalne političke i izvršne vlasti.