Održan radni sastanak u Grginom Polju

Kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović i nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Ranko Križanović posjetili su Grgino Polje gdje su održali radni sastanak s Izvršnim odborom HDZBiH Grgino Polje. Domaćin sastanka bio je kandidat iz ovoga naselja na listi HDZ-a BiH i koalicijskih partnera Marijo Marijolović.

Govorilo se o dosad realiziranim infrastrukturnim projektima u Grginom Polju te o drugim prioritetnim projektima za mještane ovoga naselja. Kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović izrazio je spremnost za potporu projektima koji su važni mještanima Grginog Polja.

“U ovu kampanju ušli smo sa porukom “Sa svojim narodom”. Poznati smo kao stranka i osobe koje su redovito u svim mjesnim zajednicama gdje intenzivo razgovaramo s našim ljudima. Do sada smo dosta toga uradili u pogledu jačanja komunalne infrastrukture, ali znamo da je dosta posla pred nama. To važi i za Grgino Polje gdje želimo biti servis ljudima kojima trebaju kvalitetne ceste, uredna javna rasvjeta i kanalizacija u prvom redu. Ovdje imamo i stadion, dječje igralište, a pomoći ćemo završiti i Hrvatski dom”, kazao je Marjanović.

Sukladno važećim uputama i preporukama nadležnih institucija HDZ BiH Vitez će organizirati manja okupljanja u svim ograncima u Vitezu kako bi predstavili kandidate ali i kroz razgovor s mještanima razmijenili mišljenja glede potreba stanovnika Viteza.