OO HDZ BiH Vitez izrazio zadovoljstvo rezultatima Lokalnih izbora

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine ostaje vodeća politička opcija u općini Vitez što je potvrđeno na nedavno održanim Lokalnim izborima gdje je HDZ BiH dobio najveći broj općinskih vijećnika (11) te poziciju načelnika općine Vitez koju će naredne četiri godine obnašati Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ BiH Vitez.

Tijekom sjednice Općinskog odbora razmatrani su rezultati izbora te je još jednom izraženo zadovoljstvo pobjedom u Vitezu, a posebna zahvala upućena je svim biračima koji su, unatoč složenoj epidemiološkoj situaciji izišli na izbore i većinski podržali Marjanovića i HDZ BiH.

Velika je odgovornost na svima nama kojima su sugrađani dali povjerenje i povjerili nam upravljanje općinom Vitez. Iskreno zahvaljujemo svima koji su nam bili potpora, ali naravno i još aktualnom načelniku Bošnjak- Matiću. U narednom vremenu bazirat ćemo se na realizaciju programa s kojim smo izišli pred birače, želimo biti s našim ljudima, imati razumijevanja za probleme koji su zajednički kako bi životni standard u Vitezu bio što bolji”, kazao je novoizabrani načelnika Boris Marjanović.

Po okončanju sjednice prerezana je i slavljenička torta te prigodno proslavljeno proglašavanje utvrđenih rezultata Lokalnih izbora.