Pobjeda HDZ-a BiH u Vitezu: HVALA BIRAČIMA!

U Vitezu su u nedjelju, 15. studenoga 2020. godine održani Lokalni izborima na kojima je prema, neslužbenim i preliminarnim podacima za načelnika općine Vitez izabran Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ BiH Vitez kojega su podržale i druge stranke Hrvatskog narodnog sabora BiH.

Marjanović prema neslužbenim podacima ima oko 300 glasova više od svoga protukandidata, a u ovaj podatak nisu uračunati glasovi koji stižu dopisno. Ukupno je na izbore izašlo više 11 500 osoba s pravom glasa u Vitezu, a oko 5500 glasovalo je za Marjanovića.

U osobno ime i ime cjelokupne općinske organizacije HDZ-a BiH veliku zahvalu upućujem svima koji su izašli na Lokalne izbore, a posebno onima koji su glasovali za kandidate HDZ-a BiH. Ova pobjeda za nas je velika motivacija i obveza da u budućnosti predano radimo kako bi podignuli kvalitetu života u Vitezu i realizirali obećane projekte”, kazao je Boris Marjanović, novoizabrani načelnik općine Vitez.

Kada su u pitanju izbori za Općinsko vijeće HDZ BiH je očekivanja kako će imati najveći broj vijećnika u Općinskom vijeću u narednom mandatnom razdoblju.