Potpora udruga proisteklih iz Domovinskog rata Borisu Marjanoviću

Kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović posjetio je danas (utorak, 10.11) Udrugu dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB općine Vitez i Udrugu nositelja ratnih odličja gdje se susreo s vodstvom ovih udruga, a ujedno i kandidatima na listi HDZ-a BiH za Općinsko vijeće: Ivicom Drmićem na broju četiri (4), Karlom Grabovcem na broju sedam (7), Stipom Lujićem na broju dvadeset i sedam (27), a opravdano je odsutan bio kandidat na broju petnaest (15) Mirko Đotlo.

Tijekom sastanka razgovarano je o suradnju udruga proisteklih iz Domovinskog rata s lokalnom politikom što je ocijenjeno vrlo uspješno uz zajedničko opredjeljenje da se ista nastavi kvalitetno odvijati i u budućnosti.

Vodstva udruga dala su putu potporu u ime braniteljske populacije koju predstavljaju Borisu Marjanoviću te su izrazili očekivanja kako će 15.11.2020. godine Vitez prepoznati Marjanovića za budućeg načelnika Viteza.

Na koncu sastanka, uz zahvalu na potpori, Marjanović je predstavio plan i program za naredno razdoblje gdje važan segment zauzima i briga za braniteljsku populaciju i braniteljske udruge.