Sastanak HDZ-a BiH u Gačicama: Potvrditi snagu na Lokalnim izborima i izabrati Borisa Marjanovića za načelnika Viteza

Poštujući sve propisane epidemiološke mjere koalicija hrvatskih stranaka na čelu s HDZ-om BiH održala je radni sastanak u užem krugu stranačkih dužnosnika i simpatizera u Gačicama.

Ovo je bio i jedan od prvih sastanaka u domu u Gačicama nakon početka njegove obnove prošle godine što je inicirao upravo HDZ BiH i brojni stranački članovi iz ovoga naselja.

Govoreći na sastanku kandidat HDZ-a BiH za načelnika Viteza Boris Marjanović istaknuo je zadovoljstvo da ima prigodu biti na ovom mjestu koje se još uvijek obnavlja, čemu je i on kao predsjednik HDZ-a BiH dao osobit doprinos. Također, istaknuo je i druge važne projekte koji su u MZ Gačice urađeni, a to je spajanje Gačica i Starog Viteza novom prometnicom, uređenje dječjeg igrališta, rekonstrukcija javne rasvjete te projekti uređenja kanalizacijskog sustava, čišćenje potoka i rekonstrukcija mosta na Jarugi. Marjanović je dodao kako posao još nije dovršen te da je briga za potrebe lokalnog stanovništva njegova obveza zbog koje se, između ostaloga, odlučio vratiti u Vitez s mjesta federalnog zastupnika.

Domaćini sastanka bili su, uz predsjednika ogranka Davora Vuletu i kandidati iz MZ Gačice za Općinsko vijeće, Nikola Šarić na broju šest (6) i Marina Vuleta na broju dvadeset i osam (28).

Cijelu listu za OV Vitez predstavio je njen nositelj Ranko Križanović kazavši kako birači imaju prigodu s liste HDZ-a BiH izabrati osobu koja će ih dostojno predstavljati te da očekuje potporu za kandidata za načelnika Borisa Marjanovića.

Skupu je nazočio i ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB Anto Matić, inače član ovoga ogranka te načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak- Matić koji je prezentirao realizirane projekte u aktualnom mandatu.