Zajednica žena HDZ-a BiH Vitez poziva na izlazak na izbore te davanje potpore Marjanoviću i HDZ-u BiH

Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača, općinska organizacija Vitez održala je u srijedu, 11. studenoga sastanak s kandidatkinjama na listi koju predvodi HDZ BiH, a sastanku su je nazočio i kandidat za načelnika općine Vitez Boris Marjanović.

Također bili su nazočni i drugi stranački dužnosnici, a prije svega izaslanica u Domu naroda PS BiH, predsjednica ZŽ HDZ BiH KKK i članica Predsjedništva HDZ BiH Marina Pendeš, zastupnica u Saboru ŽSB Dajana Maros i ministar u Vladi ŽSB Anto Matić.

Na sastanku predsjednica OO ZŽ HDZ BiH KKK Vitez Liljana Kovač naglasila je sudjelovanje žena, članica HDZ-a BiH u izbornom procesu te punu potporu za Borisa Marjanovića, budućeg načelnika općine Vitez. Također, Kovač je istaknula dugogodišnju prepoznatljivost članica Zajednice žena iz Viteza koje vrše značajne dužnosti na svim razinama u BiH s očekivanjem kako će one, ali i svi stranački kandidati biti prepoznati od strane birača 15.11.

Na lisiti HDZ-a BiH za ove izbore je dvanaest žena i to: Nevenka Maros (2), Darija Čuturić (5), Gordana Grebenar (8), Marina Kolak (9), Adrijana Peša (11), Ana-Marija Omazić (13), Vanja Papić (16), Sanja Topalović (18), Anja Stipinović (21), Maja Biletić (23), Ana Kurevija (26) i Marina Vuleta (28).

Svoju potporu kandidatkinjama i kandidatima HDZ-a BiH, a posebno Marjanoviću istaknula je i Marina Pendeš uz poziv svim sugrađanima da iziđu na izbore i podrže predložene kandidate HDZ-a BiH.